Edita Oštraković

Čeprav je bilo slabo vreme, smo se včeraj zopet z otroki, ki si tega ne morejo privoščiti, odpravili na potep v Planino pod Golico na Kmetijo Smolej. Pred zdravstvenim domom Jesenice smo skupaj s 15-imi našemljenimi otroki čakali na kombi, ki nas bo popeljal v čaroben vaški svet. Ob prihodu nas je čakala kočija, ki nas je odpeljala do same kmetije. Otroci so risali, bili razdeljeni v dve skupini, iskali zaklad - podkvice in se pomerjali v igrah. Vlekli so vrvi, skakali v žakljih, jahali ponije in na koncu zopet iskali skriti zaklad, tokrat domače pustne krofe.

V imenu vseh otrok, ki so zopet odšli nasmejani in veseli, se vsem iskreno zahvaljujemo in nestrpno čakamo ponovno srečanje.

Danijel Brestovac

Na dnevu odprtih vrat, smo preživeli lep dopoldne. Odlično in le tako naprej. To so me pa ujeli, ko sem prvič jahal konja in to prav pri vas. Prestrašen, vendar odločen, da kmalu ponovimo.

Jernej

Vesel sem, da sem našel tvojo kmetijo in se tu naučil jahati. Tvoj pozitiven odnos do konjev me je prevzel. Ponudba dobra in cenovno zelo ugodna, zato se z veseljem vračam k tvojim konjem.

Želim ti še veliko nadalnjih uspehov pri tej dejavnosti.

Jernej

Andreja

Navdušena sva bila nad vsem videnim in ponudbo, ki jo imaš. Ne dvomiva, da boš s svojim pristopom in pozitivnostjo  uspel narediti iz tega res velikih korakov v turistični ponudbi našega kraja. Ne ustavi se.

Vse čestitke.

Andreja in Mitja

Helena

Čudovita spletna stran. Že sam pogled na tvoje slike in naravo, ki te obkroža, me ponese v preteklost, ko so bila naša življenja še takole povezana z naravo... Si res vsestranski in ti želim, da se ta tvoja "pravljična dežela" nikoli ne konča.

Pridem tja gor pod planino. Čestitke še enkrat.

Helena

Powered by JoomVita VitaBook